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イーストビレッジでジャズとフレンチを堪能するなら迷わずこの店へ!「Jules Bistro」

ニューヨークで最大のフレンチレストラングループの1つ、ジュールズ・ビストロは20年に渡り、イーストビレッジで愛されてきたレストランの1つ。飲食業界の競争が激しいニューヨークでこれだけ長く営業してきたということは、素晴らしい実績だ。

その成功の鍵はなんといっても、ニューヨークの老舗ジャズバーとクラッシックなフレンチビストロの融合。ニューヨークの地元ジャズバンドから大御所までと、いろいろな人が素晴らしい演奏を提供してきた。あのノラ・ジョーンズもこの店でデビューを飾った。

オーナーのジョージ・フォージオー氏の料理、ワインに対する情熱は、ジャズに対するそれと同様で、お客様を最高に満足させる味わいになっている。シンプルな家庭料理から、高級レストランと世界中で愛されるフレンチ料理をイーストビレッジで音楽と共に楽しめる。

若者が多く集まる、エネルギッシュなエリア、イーストビレッジにありながらも、リラックスした雰囲気とフレンドリーなスタッフに迎えられ、とてもアットホームな雰囲気で料理を味わえる。バーで友達と1杯飲むなり、デートや パーティーといろいろな利用の仕方ができるフレンチレストランだ。

[STORE INFORMATION]

Jules Bistro
65 St. Marks Pl
New York, NY 10003 Map
Tel : 212- 477-5560
URL : www.julesbistro.com



Jules Bistro(ジュールズ・ビストロ) Jules Bistro(ジュールズ・ビストロ)
レストランオススメのメニュー
Marinated Atlantic Herrings
Smoked Atlantic marinated Herrings in Sherry vinegar & extra virgin Olive oil, served warm with pruple potato, pickeld onions and carrots, fresh Thyme and black pepper bay.
P.E.I steamed Mussels Marinière
Steamed open Prince Edward's Island mussels in a white Burgundy wine broth with shallot, parsley, onion, pepper, garlic,and a touch of butter served with hand cut pommes frites.
Pan roasted wild Atlantic Salmon
Roasted with coarsed smoked sea salt, served with Beluga lentils and a thick slice of bacon, glazed pearl onions and a drop of Dijon mustard cream and micro greens.
Cannard de 7 heures
Braised leg of duck in red wine and chicken stock with pig trotters, artisanal blood sausage, bacon, served with buttery potatoes, zucchini, carrots and yellow squash.
Young roasted organic chicken
Crispy organic young roasted chicken with garlic confit, served on a crispy Yukon gold potato galette and sauteed creamy spinach, naturals jus and black truffle butter.
Café Liégois mousse
Creamy espresso coffee mousse with dark chocolate cream sauce, whipped cream and praline croquant.




Jules Bistro(ジュールズ・ビストロ)